SALSEROS UNIDOS ENTERTAINMENT

 By Francisco Vazquez  &  Heidy Willaert                             
  Events - Danceclasses - Workshops 
 

Quimbara Showteam

Training elke zaterdag van 10.45 - 13.00 uur!

Het studenten showteam is voor ambitieuze dansers/danseressen vanaf 15 jaar. Salsa ervaring is niet vereist. Andere danservaring is wel gewenst!

Salsa dansen en trainen is nog vrij onbekend voor het jonge publiek. Salsa is dynamisch, modern, voor zowel mannen als vrouwen. Salsa op hoger niveau zit vol technieken en bewegingen uit andere dansen zoals ballet, hiphop, moderne dans, dansacrobatiek en invloeden uit Flamenco, Afro-Cuban Rumba, Pachanga, Chachacha etc.

Onze hoofdchoregraaf is niemand anders dan Francisco Vazquez! Hij is grondlegger van Salsa LA Style en introduceerde dips & tricks en music editing in de Salsa. Al meer dan 30 jaar werkt hij internationaal als danser, instructeur en choregraaf. I.v.m. Corona zullen we nu een paar keer Zoomsessies met hem houden. Hij zal, als alles weer wordt toegestaan, 3 a 4 keer per jaar in Nederland zijn om o.a. de trainingen met het team te doen! 

Training is op zaterdag van 10.45 tot 13.00 uur. Het eerste uur is algemene danstraining waarbij af en toe een gastdocent uitgenodigd zal worden. Stretching, bodymovement etc. komt ook aan bod. Het 2e uur is voor de choreografie waar we op dit moment aan werken.


•Jeugdtarief: €49,00 per maand 

• Volwassentarief: €55,00 per maand

Kostuums zijn hierbij inbegrepen. Schoenen dienen zelf aangeschaft te worden. 

Op jaarbasis zijn er 43 trainingen. Daarnaast mag je 1 extra les per week bij ons volgen en zijn de trainingen met Francisco Vazquez en enkele gastdocenten inbegrepen.  We willen zoveel mogelijk stimuleren je als danser/danseres te trainen, ontwikkelen😁🌞 

Deze groep zal optredens gaan verzorgen binnen en buiten de Salsacommunity. Vanaf januari 2021 kunt u ons benaderen voor optredens!
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram